Vitaliteit coaching

Zit je niet lekker in je vel. Word je moe wakker? Heb je last met slapen? Heb je last van burn-out of overbelasting? Zit jij op een "rijdende trein" en weet jij niet hoe je jezelf kan stoppen? Heb je last van je hormonen? Voel je je te dik? of juist te dun? Wil jij weer lekker in je vel zitten? Wil jij jezelf weer in beweging krijgen? Maar weet je niet hoe en waar te beginnen?

Met deze vragen kunnen we samen aan de slag. We gaan samen op zoek naar een passende oplossing.

Wandelcoaching

Is alles je te veel? Moe, Lusteloos, Snel geïrriteerd, Hoofdpijn, Gespannen, Vergeetachtig, Piekeren, Uitstellen… Overvolle dagplanning … Meerdere dingen tegelijk doen … Super toegewijd … Te druk voor ontspannen … Ongeduldig bij vertragingen … Herken je jezelf in bovenstaande klachten of eigenschappen en wil je er wat aan doen?

Kom mee, dan gaan we naar buiten. In de buitenlucht gaan we bekijken wat je eraan kan doen.

Loopbaan vragen

Zit jij nog op je plek? Op zoek naar iets nieuws? Doe je al een tijdje hetzelfde werk en is het tijd voor iets anders? Moet je iets anders? Maar heb je geen idee wat? Wil je wat anders maar weet je niet wat? Lukt het jou niet om die promotie te krijgen? Wil je gewoon eens wat anders, maar weet je niet waar je het kan zoeken? Wil je eens samen met iemand daarnaar kijken?

Vitaliteits producten

Naast mijn coach activiteiten ben ik ook een groot fan van vitaliteitsproducten op basis van Aloe Vera van Forever en deze beveel ik je dan ook van harte aan!!

Regelmatig doe ik zelf de negendaagse lichte reinigingskuur C9 (van mond tot kont) en verder ben ik groot fan van huidverzorgingsproducten. Dus geef ik informatieavonden over de werking van de darm en waarom we die goed moeten onderhouden en over de voordelen van de Aloe Vera plant.

Wil je hier meer informatie over, neem dan ook gerust contact op. Ben je nieuwsgierig naar de verschillende producten, druk dan op onderstaande knop.